اهدای ایزوگام توسط خیرین به اداره بهزیستی شهرستان میاندوآب

در راستای ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، جمعی از خیرین نیک‌اندیش شهرستان میاندوآب با اقدامی خداپسندانه، ۳۶۰ مترمربع ایزوگام به ارزش تقریبی ۴۰۰ میلیون ریال را به اداره بهزیستی شهرستان میاندوآب اهدا کردند.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی میاندوآب؛

علی اسماعیلی نژاد رئیس اداره بهزیستی شهرستان میاندوآب گفت: این کمک ارزشمند با هدف بهبود شرایط زیستی ساختمان های معلولین و خانواده‌های نیازمند صورت گرفت. ایزوگام‌های اهدایی در راستای مقاوم‌سازی و ایمن‌سازی سقف و بام ساختمان‌های مورد استفاده مددجویان به کار گرفته خواهد شد و نقش مهمی در ارتقاء کیفیت زندگی آنان ایفا خواهد کرد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان میاندوآب ضمن قدردانی از این اقدام خیرخواهانه، اظهار داشت: «این حرکت انسانی، جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی است که نشان می‌دهد خیرین همواره در کنار بهزیستی و جامعه هدف آن هستند.»
وی افزود: «با این کمک، امکان بهسازی و ایمن‌سازی فضاهای زیستی مددجویان فراهم شده و گامی مؤثر در راستای حفظ کرامت انسانی آنان برداشته شده است.»
این اقدام خیرخواهانه در ادامه سلسله فعالیت‌های حمایتی خیرین شهرستان میاندوآب صورت گرفته و بار دیگر نشان داد که مهر و محبت، مرز نمی‌شناسد و همدلی، ستون اصلی جامعه‌ای پویا و انسانی است.

کد خبر 154939

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد